Tennis för alla, hela livet.

TRYGG TENNIS.

På Eslövs Tennisklubb är tennis för alla, under hela livet. Oavsett om man är nybörjare eller elitspelare, barn eller vuxen ska man bli sedd.

Det är viktigt för oss att alla är trygga i vår verksamhet, både på och utanför tennisbanan.

Trygg tennis grundar sig i ”idrotten vill” och i barnkonventionen. Vi strävar efter att alltid uppfylla Trygg Tennis i hela vår verksamhet både för barn och vuxna.

Eslövs Tennisklubb är certifierad inom Trygg Tennis av Svenska Tennisförbundet.

ORO OCH ANMÄLAN

Är du orolig över något i Eslövs Tennisklubb? Har du upplevt eller sett något du inte känner gått rätt till? Är du eller någon du känner till utsatt för kränkning eller övergrepp?

Oavsett vilken situation som gjort att du tycker att det inte är tryggt inom ETK eller tennisverksamheten så finns det flera vägar för dig att få stöd.

Mejla representanter för Trygg Tennis i Eslöv Tennisklubbs styrelse, det går självklart att vara anonym – tryggtennis@eslovstk.com. Det finns även en fysisk brevlåda i tennishallen där du kan lämna brev.

Vill du av någon anledning inte vända dig till Eslövs Tennisklubb kan du på många olika sätt få hjälp via Svenska Tennisförbundet, Riksidrottsförbundet, idrottsombudsmannen m.fl.

Då klickar du på knappen ”trygg tennis” nedan så kommer du till sidan med all information om hur du kommer i kontakt med de olika hjälporganisationerna.

BARNENS SPELREGLER

Barnens spelregler är Riksidrottsförbundet och Bris initiativ för en trygg och utvecklande barn- och ungdomsidrott.

PLAYER SCHOOL

För ett schysst matchspel

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.