Info HT 24

Nya spelare anmäler sig via länken nedan och så återkommer vi så fort vi kan;
https://www.matchi.se/forms/ReYxs9cHj9W4xOJYkENY

HT 24: 

Vill ni INTE fortsätta eller ÄNDRA och spela MER eller MINDRE måste ni meddela oss via MEJL till info@eslovstk.com senast den 21 juli. Meddelar ni inte avslut eller ändringar kommer er plats i den ordinarie tennisträningen att behållas och faktureras för HT24. 

Träningstider och grupper HT24: 

Vi kommer att se över alla grupperna och om ändringar sker hör vi av oss till er, hör ni inte från oss spelar ni på samma dag och tid som under VT24. Ett preliminärt schema hoppas vi kunna släppa senast den 25 augusti. 

Terminsdatum HT24: 

2 september – 22 december. Ingen träning på RÖDA DAGAR eller på höstlovet (28/10-3/11). 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.