Påsklov

Nästa vecka är det påsklov, det är INGEN ordinarie träning på lovet (v.13, 25/3-1/4).

På påsklovet kommer vi arrangera en aktivitet under två kvällar som riktar sig till alla spelare oavsett nivå, barn som vuxna. Det kommer även vara helt gratis att boka både tennis och badmintonbanor under en dag.

Privatkvällar med coacherna Henke & Lukas;

Passa på att unna dig en hel timme träning, eller fler, med våra grymma tränare där allt fokus ligger på din egen tennis. Ett perfekt tillfälle att slipa lite extra på det ni verkligen behöver öva på. Man får endast vara EN deltagare per pass.

Måndagen 25/3 och onsdagen 27/3 mellan 16.00-22.00 kommer vi erbjuda privatlektioner till det oslagbara priset 300kr per timme. Man får anmäla sig till hur många pass man vill. Privatpassen riktar sig till alla grupper och åldrar, inklusive minitennisen.

Privatpassen hittar ni via vår bokningssida eller app MATCHi, www.matchi.se. Passen brukar ta slut snabbt så anmäl er redan idag.

Gratis banbokning;

Fredagen den 29/3 kommer det vara helt gratis för alla att boka både tennis- & badmintonbanor. Passa på att spela på egen hand som är den absolut bästa träningen för att utvecklas. Förutom fredagen finns det gott om tider hela lovet för eget spel. Ni bokar banor via vår bokningssida eller app MATCHi, www.matchi.se.

Kommande aktiviteter;

Det händer mycket både för små och stora den närmsta tiden, se till att inte missa något, på vår hemsida finner ni både kalender och information om våra kommande evenemang, www.eslovstk.com/nyheter.

Ett fullsatt vuxenläger i Karlskrona, juniordag med bowling och gemensam lunch där det snart är över 30 anmälda, medlemsmiddag där det också fylls på med folk i snabb takt. Se till att anmäla er innan platserna tar slut.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.