Juniordag 27/4

Bowling + hamburgarbuffé

27 april 12.00–13.45

Missa inte chansen att tillsammans med andra tennisintresserade barn och ungdomar umgås även utanför tennisträningen! Bowling är det perfekta valet för denna dag då alla olika åldrar kan spela bowling tillsammans, med andra ord är alla redan från minitennisen upp till våra juniorer i tonåren välkomna att tillsammans ha en fantastisk dag.

Vi börjar med en timmes bowling för att sedan äta en gemensam lunch. Sist var vi 60 personer anmälda och det blev fullt väldigt snabbt så se till att anmäla er i tid! För de yngsta och de som vill får man självklart spela bowling med staket.

Anmälan: Maila namn och eventuella ändringar med maten till info@eslovstk.com senast den 21 april.

Tider: Samling och ABSOLUT SENAST 11.50.

Kostnad: Bowling 1h + buffé; 260kr. Vill man köpa extra snacks/godis/dricka så får man ta med egna pengar till det. Juniordagen faktureras via mejl.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.