Davis Cup

Davis Cup, lördagen 3 februari, Sverige – Brasilien i Helsingborgs Arena. (Landslagstennis).

Succén är tillbaka, senast Davis Cup spelades i Helsingborg var vi ca 50 personer på plats från ETK.

Missa inte denna grymma dag där vi ser på VÄRLDSTENNIS tillsammans! Det är ett perfekt tillfälle både för små och stora att se på tennis LIVE. Det är väldigt roligt och lärorikt att se världseliten på nära håll. Ta med vänner och familj, det är en häftig upplevelse oavsett om man tränar tennis eller inte.

Vi kommer se lördagens matcher eftersom det då också spelas en dubbelmatch. Då får ni se både två singlar och en dubbel.

Självklart kommer vi erbjuda ett väldigt bra pris på biljetter om man åker dit genom ETK. Barnbiljetter kostar 75kr och vuxenbiljetter kostar 200kr.

Att ETK tittar ”tillsammans” betyder bara att ni som köper biljetter via oss sitter gemensamt. Man åker dit och hem själv och man kommer och går precis när man vill. Det är med andra ord väldigt flexibelt och vi ansvarar inte för något på plats. Man åker dit på eget ansvar. 

Matcherna börjar klockan 13.00 och håller på till ca 18.00. Exakt information får ni hitta närmare evenemanget på egen hand.  

Senast var trycket på biljetterna väldigt stort så se till att anmäla er i tid.

ANMÄLAN:

Mejla namn och hur många biljetter ni vill ha, det är viktigt att skriva om det är junior- eller seniorbiljetter. Ni mejlar till info@eslovstk.com. Anmälan senast 10/1 2024 men tänk på att biljetterna kan ta slut innan dess.

BILJETTER:

Det är ert ansvar att hämta biljetterna på ETK i god tid innan evenemanget. Vi kommer mejla ut till alla som beställt när biljetterna landat hos oss. Biljetterna faktureras via mejl.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.