Info jul & VT 2024

Julen närmar sig med stormsteg, det innebär också att vi börjar gå mot höstterminens slut. Men vi tränar självklart så länge vi bara kan, hela vägen in i jul. Sista ordinarie träningsdag är FREDAGEN den 22/12.

Den populära JULAVSLUTNINGEN kommer i år att vara fredagen den 15/12 klockan 19.00. Missa inte en kväll i tennisens tecken där alla barn och ungdomar får pricka sin julklapp i det roliga julklappsspelet, julfika för alla gäster och ett lotteri fullsmockat med fina tennisvinster.

Förväxla inte julavslutningen med terminsavslutningen, det är med andra ord träning även veckan efter julavslutningen.

15/12 – Julavslutning klockan 19.00
22/12 – Sista ordinarie träningsdag HT23

JULLOV:

Under jullovet kommer det som vanligt hända massor med aktiviteter för både små och stora. Håll utkik i våra sociala medier och på hemsidan så ni inte missar något roligt som passar just er.

VÅRTERMINEN 2024:

Vi kör igång den ordinarie tennisträningen den 8 januari. Hör ni inte av er till oss via info@eslovstk.com så förutsätter vi att ni fortsätter precis som ni gjort under hösten. Vill ni AVSLUTAÄNDRA eller LÄGGA TILL träningspass mejlar ni till oss via info@eslovstk.com senast den 24/12.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.