Information HT23

Nu har vi tjuvstartat säsongen med både sommar- och barnträning. Den ordinarie tennisträningen börjar SÖNDAGEN den 3 september och håller på till FREDAGEN den 22 december. Det är INTE träning på RÖDA dagar eller på höstlovet.

Träningsschemat är fortfarande under konstruktion då det är många som vill spela tennis. Istället för att stressa ut schemat skjuter vi upp publiceringen till slutet på v.35 för att försöka få till så bra grupper som möjligt med hög tenniskvalitet. Ni kan följa statusen på arbetet på hemsidan;
https://www.eslovstk.com/tennistraning/.

På hemsidan kan ni även se höstens prislistor som nu är spikade;

Tennisträning – https://www.eslovstk.com/prislista-tennistraning/

Banbokning – https://www.eslovstk.com/prislista/

Ny tränare på Eslövs Tennisklubb

ETK har växt på alla håll och kanter och för att behålla den kvalitet vi strävar efter oavsett om det är på träning eller på något av våra event kommer vi nu utöka med en tränartjänst. Henrik Wedelsbäck som många redan känner kommer att jobba med oss minst tre dagar i veckan. Henrik kommer från våra egna led och är utbildad tränare via Svenska Tennisförbundet. Senast kommer han från tjänstgöring i Lumpen.

Med Henriks hjälp kommer vi få en trygg struktur i vår breda verksamhet och kunna fortsätta utveckla ETK i rätt riktining. Henrik kommer främst vara ansvarig för barn- och helgträning samt alla barnevenemang utanför tennisbanan.

Kontakt

All kontakt med Eslövs Tennisklubb oavsett ärende är via mejl till info@eslovstk.com. Vi skickar ibland ut information via SMS men det går inte att svara på, då måste ni mejla tillbaka. Mejlen besvaras oftast inom någon timme i princip varje dag året runt, senast 24 timmar senare under vardagar, mejl som kommer in på helgdagar besvaras nästkommande arbetsdag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.