Sommartennis 2023

6 VECKOR!
v.24, 25, 26, 27, 28 & 34

I år satsar Eslövs Tennisklubb stort på sommartennisen. Vi kommer att ha ett brett utbud för alla oavsett om man är nybörjare eller tävlingsspelare.

Under v.24, 25, 26, 27, 28 & 34 kommer vi att spela en och en halv timme tennis om dagen måndag-torsdag. Man väljer själv vilka veckor man vill spela och man kan självklart vara med alla veckorna.

TIDERNA ÄR PRELIMINÄRA, SLUTGILTIGA TIDER SLÄPPS TORSDAGEN INFÖR VARJE SPELVECKA!

  1. Kl 16-17.30 Yngre juniorer alla åldrar + vuxna nybörjare
  2. Kl 17.30-19 Vuxentennis/juniorer mellan (För vuxna/äldre juniorer som tränar ca en gång i veckan och spelar mestadels utan serve)
  3. Kl 19-20.30 Vuxentennis/juniorer serve (För vuxna/juniorer som tränar flera gånger i veckan med serve & spelar i nationellt seriespel)
  4. Kl 20.30-22 Vuxentennis/juniorer serve (För vuxna/juniorer som tränar flera gånger i veckan med serve & spelar i nationellt  seriespel)

Kostnad:

Vuxna: 800kr per vecka
Barn: 600kr per vecka
VAR TREDJE VECKA TILL HALVA PRISET

Sommartennisen faktureras via mejl.  

Anmälan:

Maila namn och vilken kurs (1-4) ni vill vara med i till info@eslovstk.com senast ONSDAG inför varje spelvecka. Platserna är begränsade, först till kvarn gäller! Tider och grupper är preliminära, det är vi som delar in er i grupper och informationen ovan är bara riktlinjer. Tänk på att många anmäler sig direkt till många veckor så vänta inte för länge med anmälan om ni garanterat vill ha plats. Platserna brukar ta slut väldigt fort.

Exempel på anmälningstid: Vill man spela vecka 24 så är sista anmälningsdatumet onsdagen den 7 juni.

Speltider:

Grupper och tider publiceras alltid torsdagen inför varje spelvecka på hemsidan, www.eslovstk.com.

Spel eller inte spel:

Det måste vara minst fyra anmälda av samma spelstyrka om det ska bli något. Vi hör av oss så tidigt vi bara kan ifall det inte blir något om man är anmäld.

TIDERNA ÄR PRELIMINÄRA, SLUTGILTIGA TIDER SLÄPPS TORSDAGEN INFÖR VARJE SPELVECKA!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.